Kommende begivenheter

Majlis Atfalul Ahmadiyya Norge ønsker å informere om at årets nasjonale ijtema for atfal vil inshallah avholdes helgen 5-6.mai.

Alle foreldre bes om å sørge for at deres barn deltar forberedt til dette arrangementet.

Pensum Dokument

Program Ijtema

Husk atfal chanda 400,- betales før Ijtema til:

  • VIPS: 469 22 212
  • Bankkonto: 1600 40 38669
  • Kontant under ijtema/klasse

NB! oppgi AIMS nummer av betaler.

Bli medlem av ASK


 

Bli medlem av DRK


 

Husk ATFALs Motto

Atfals Etikk

Fredagspreken

Ed - TIFAL

 

Alder kalkulator

 ATFAL Klasser

Foreldredag 26. desember 2014

Med Allahs den barmhjertiges og den nåderikes velsginelse, ble det arrangert en Foreldredag i regi av MKA Norge. Dette var avholdt den 26. desember 2014 i Main-hall i moskeen Baitun Nasr. Foreldre med deres barn var invitert. Antallet oppmøte var overkant av 100 stykker. Selve programmet begynte klokken 15:30 ved resitasjon av Den Hellige Koranen og en dikt fra "Kalam-e-Mahmood".

 

Mohtamim  ATFAL visste fram en presentasjon om Mobbing og prøvde å forklare ovenfor foreldre om deres rolle til å hjelpe deres egne barn.

Imamen vår (Murrabi Sahab) holdt en tale og rådet barna på ulike moralske forbedringer. Det var også et spørsmål og svar sesjon. Naib Sadar Sahib svarte på spørsmålene.

Mohtram National Amir Sahib Jama'at Norge delte ut premier til de deltakene av konkurranser som ble holdt på idrettsdagen dagen før.

I år bestemte MAA å presentere en spesiell gave som startpakke til de barna som nylig ble medlem av Majlis Atfal-ul-Ahmadiyya. Denne spesielle gaven var sammensatt av en notatbok, en blyant, et hefte - "Sitara-e-ATFAL", en pamflett - "Dini Maloomat" og en sjokolade.

På slutten, Leder for Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge, holdt en kort tale og gitt ATFAL verdifulle råd. Denne økten ble avsluttet ved en stille bønn ledet av Amir sahib. Middag ble servert til alle deltakerne i Masroor hallen.

Bilder fra dagen vises under