Kommende begivenheter

I år skal vi holde Ijtema for ATFAL  den 5. og 6. mai 2018 i Baitun-Nasr moskè.

Vennligst hold av disse datoer og vær forbredt til årets begivenhet. Lykke til og velkomne skal dere være.

Pensum dokumenter er nå tilgjengelige online på følgende lenker:

Ijtemapensum for Atfal kan lastes ned her

 

For årlig pensum for ATFAL følger vi Waqfe-nau pensum, etter Hudoor (aba) sine instruksjoner:

 

 

Bli medlem av ASK


 

Bli medlem av DRK


 

Husk ATFALs Motto

Atfals Etikk

Fredagspreken

Ed - TIFAL

 

Alder kalkulator

 ATFAL Klasser

Foreldredag 26. desember 2014

Med Allahs den barmhjertiges og den nåderikes velsginelse, ble det arrangert en Foreldredag i regi av MKA Norge. Dette var avholdt den 26. desember 2014 i Main-hall i moskeen Baitun Nasr. Foreldre med deres barn var invitert. Antallet oppmøte var overkant av 100 stykker. Selve programmet begynte klokken 15:30 ved resitasjon av Den Hellige Koranen og en dikt fra "Kalam-e-Mahmood".

 

Mohtamim  ATFAL visste fram en presentasjon om Mobbing og prøvde å forklare ovenfor foreldre om deres rolle til å hjelpe deres egne barn.

Imamen vår (Murrabi Sahab) holdt en tale og rådet barna på ulike moralske forbedringer. Det var også et spørsmål og svar sesjon. Naib Sadar Sahib svarte på spørsmålene.

Mohtram National Amir Sahib Jama'at Norge delte ut premier til de deltakene av konkurranser som ble holdt på idrettsdagen dagen før.

I år bestemte MAA å presentere en spesiell gave som startpakke til de barna som nylig ble medlem av Majlis Atfal-ul-Ahmadiyya. Denne spesielle gaven var sammensatt av en notatbok, en blyant, et hefte - "Sitara-e-ATFAL", en pamflett - "Dini Maloomat" og en sjokolade.

På slutten, Leder for Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge, holdt en kort tale og gitt ATFAL verdifulle råd. Denne økten ble avsluttet ved en stille bønn ledet av Amir sahib. Middag ble servert til alle deltakerne i Masroor hallen.

Bilder fra dagen vises under